Како открити да ли шпијунирају ВхатсАпп Веб

Ако користите функцију коју нуди ВхатсАпп Веб да бисте имали услугу размене тренутних порука на рачунару, морате знати да ли вас спијунирају из ВхатсАпп Веб-а .

Разлог је што је ова функција тако једноставна за употребу да било тко са вашим мобилним телефоном при руци може повезати свој ВхатсАпп на вашем рачуналу без да примијетите.

Од пре неколико дана, ВхатсАпп је почео да шаље обавештења о коришћењу ВхатсАпп Веб-а и сада ћете моћи да знате када је сесија недавно почела, и када се Веб верзија користи са вашим налогом.

Међутим, ове врсте обавјештења не раде на сесијама које су већ биле отворене, односно неће открити оне хипотетичке уљезе који су неко вријеме шпијунирали.

Како да знам да ли шпијунирају ВхатсАпп Веб

Прво, морате прегледати које сесије имате отворене.

Уђите у ВхатсАпп апликацију иу секцији Цхат, кликните на дугме са опцијама у горњем десном углу.

Отвориће се искачући прозор са неколико опција, кликните на опцију ВхатсАпп Веб и можете ући у мени да бисте управљали услугом.

Видећете екран на којем ће вам бити приказане све отворене сесије са ВхатсАпп Веб-ом који су користили ваш налог. Ако се било која сесија не подудара са вашим компјутером, обратите пажњу на то да би могли бити шпијунирани.

Погледајте последње сате везе . Најважнији је последњи сат везе јер можете да откријете да ли је неко ко је користио једну од тих сесија када нисте седели за рачунаром.

Такође имате и друге важне информације као што је, на пример, претраживач у којем је сесија започета или оперативни систем који је коришћен.

Ако користите Виндовс и видите да постоји сесија у МацОС-у са Сафари-јем, то значи да вас шпијунирају. Чак можете знати из ког града су отворене последње сесије.

Ако имате било каквих питања, препоручљиво је затворити сесију . У ВхатсАпп Веб-у се веома лако пријавити, тако да морате само кликнути на сумњиву сесију да бисте започели процес.

Биће вам приказан екран у којем ћете бити упитани да ли желите да затворите сесију коју сте кликнули и све што треба да урадите је да кликнете на Цлосе Сессион .

Имајте на уму да ћете, да бисте поново користили свој ВхатсАпп налог на рачунару, морати поново да користите свој мобилни уређај.