Како користити ВхатсАпп као нотепад

Поред функција ВхатсАпп-а, као што је услуга размене тренутних порука или размена позива са нашим контактима, апликацију можете да користите и на друге начине, на пример, као нотебоок .

Ако треба да запамтите датум, или ако сте пронашли текст који желите да прочитате, или сте посетили занимљив веб сајт, али немате времена да то учините, можете послати поруку себи на ВхатсАпп и можете је консултовати када вам је потребна.

Недостатак је што вам ВхатсАпп не дозвољава да креирате било који контакт са главним бројем телефона који користите.

Научите како да користите ВхатсАпп као бележницу

У наставку ћемо вам показати корак по корак како треба да користите апликацију као биљежницу.

  • Отворите ВхатсАпп, унесите Контакти и кликните на Нови контакт
  • Направите датотеку са именом "Нотепад" и унесите број мобилног телефона
  • Изађите из ВхатсАпп, идите на апликацију Цалл на свом мобилном телефону и потражите овај нови контакт у телефонском именику
  • Када се налазите у именику, притисните икону поруке Сенд ВхатсАпп и пошаљите тест поруку. Од тог тренутка имат ћете нови контакт под називом Нотепад на ВхатсАпп

Такође се може десити да верзија ВхатсАпп-а коју имате на уређају не дозвољава ову процедуру.

У том случају, покушајте са следећом алтернативном методом:

  • Унесите телефонски именик у апликацији Позиви и креирајте унос са својим бројем телефона
  • Изрежите интернет везу
  • Отворите ВхатсАпп, унесите контакте и превуците прстом да бисте освежили контакте
  • Отворите листу контаката у апликацији Позиви и уђите у картицу на којој сте сачували контакт. Требало би да се појави икона ВхатсАпп, кликните на њу да бисте отворили ВхатсАпп цхат са својим именом

Креирање Нотепада на ВхатсАпп-у је много једноставније него што мислите и сигурно ће вас извући из више од једне журбе.

Слање ВхатсАпп-а је много брже и ефикасније од инсталирања и отварања друге апликације за напомене као што је Гоогле Кееп .

Друга алтернатива је да направите групу са другом поузданом особом, која зна шта тражите, а затим је елиминишете из групе.

Група ће бити доступна само вама и можете је користити као свој преносиви рачунар, чувати везе, слати фотографије или видео записе.